Werkwijze

Voor wie is bijles bij Smartheads?

Onze individuele bijlessen aan huis zijn ideaal voor iedereen die hulp nodig heeft met zijn/haar studie. Smartheads geeft bijles in alle vakken. We helpen leerlingen van de basisschool, maar ook scholieren op het VWO. Ook als je op het MBO, HBO of de universiteit zit, kunnen we je vaak helpen. Smartheads is actief in verschillende regio’s in Nederland.

Door wie worden de bijlessen gegeven?

De bijlessen worden gegeven door slimme en spontane HBO-/WO-studenten. Deze studenten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Uiteraard testen we niet alleen of ze veel kennis hebben, maar ook of ze de vaardigheden hebben om die kennis op jou over te brengen. Onze Smartheads hebben passie voor het vak waarin ze bijles geven. Ze zijn in hun huidige studie namelijk regelmatig bezig met deze vakken. Op die manier blijft hun vakkennis ook altijd up to date en kunnen ze je goed helpen!

Waar worden de bijlessen gegeven?

De bijlesdocent komt bij jou thuis voor de bijles. Makkelijk! Als jij liever op een andere locatie bijles wilt, bijvoorbeeld in de bibliotheek, dan is dat natuurlijk geen probleem. We willen je namelijk graag helpen op een plek waar jij je goed kunt concentreren.

Meer lezen?

Ik wil bijles, wat nu?

Vul het aanmeldformulier in

Meld je aan. Zo kunnen we gelijk de best passende bijlesdocent voor je vinden. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wij gaan zoeken

Zodra we jouw aanmelding zien binnenkomen, gaan we gelijk voor je aan de slag. Jouw regiomanager gaat kijken welke Smarthead jou het beste kan helpen.

Smarthead voorstellen

Binnen enkele werkdagen neemt de regiomanager contact met je op. We bieden je een Smarthead aan die staat te trappelen om jou bijles te geven. Zie jij het zitten om met deze Smarthead aan de slag te gaan?

Starten met bijles

Jouw Smarthead neemt contact met je op om een datum en tijd af te spreken waarop je je eerste bijles zult krijgen. Succes!