Veelgestelde vragen

Is het je nog niet helemaal duidelijk? Misschien na het lezen van de antwoorden op veelgestelde vragen wel! Aarzel niet om contact op te nemen als jouw vraag er niet bij staat. Wij helpen je graag verder!

Is het mogelijk om één keer bijles te nemen, bijvoorbeeld voor een toets?

Dat is geen enkel probleem. Je bepaalt zelf hoe vaak je bijles wilt. We vragen vaak wel een indicatie van het aantal uur bijles per week of per maand, zodat degene die jou bijles gaat geven hier rekening mee kan houden in zijn/haar agenda. Je zit hier echter nooit aan vast en meer of minder bijles is altijd mogelijk!

Waar wordt de bijles gegeven?

In principe geven we de bijles bij jou thuis, omdat de meeste leerlingen dit het fijnste vinden. Als jij liever in de bibliotheek of op school afspreekt, dan mag dat natuurlijk ook.

Hoe dien ik de bijlessen te betalen?

In de eerste 5 dagen van elke maand ontvangen de ouders/verzorgers een factuur van de bijlessen van de voorafgaande maand. Deze factuur wordt per e-mail verstuurd. Vervolgens kun je de factuur betalen door het totaalbedrag over te boeken op de rekening van Smartheads.

Zit ik ergens aan vast? Heb ik een opzegtermijn?

Nee, je zit nergens aan vast. Je neemt geen pakket of abonnement. Bijles bij Smartheads is flexibel! Jij bepaalt (samen met je ouders) hoe vaak je bijles neemt. Dit kun je ook later altijd weer aanpassen als het bijvoorbeeld veel beter gaat op school en je minder bijles nodig hebt! Ook als je wilt stoppen met bijles doen we niet moeilijk. Je kunt per direct stoppen.

Wat gebeurt er zodra ik een aanmelding heb verstuurd?

Als we jouw aanmelding ontvangen hebben, gaat de regiomanager uit jouw regio voor je aan de slag! De regiomanager is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders, maar ook voor bijlesgevende studenten. Zo weet de regiomanager snel wie jou het beste kan gaan helpen. Vervolgens zal de regiomanager contact met je opnemen om jou te laten weten wie je bijles kan gaan geven. Jij bepaalt vervolgens of je dat ziet zitten!


Meer weten?

Ik wil bijles, wat nu?

Vul het aanmeldformulier in

Meld je aan. Zo kunnen we gelijk de best passende bijlesdocent voor je vinden. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wij gaan zoeken

Zodra we jouw aanmelding zien binnenkomen, gaan we gelijk voor je aan de slag. Jouw regiomanager gaat kijken welke Smarthead jou het beste kan helpen.

Smarthead voorstellen

Binnen enkele werkdagen neemt de regiomanager contact met je op. We bieden je een Smarthead aan die staat te trappelen om jou bijles te geven. Zie jij het zitten om met deze Smarthead aan de slag te gaan?

Starten met bijles

Jouw Smarthead neemt contact met je op om een datum en tijd af te spreken waarop je je eerste bijles zult krijgen. Succes!