Aanmelden

Meld je aan voor bijles!

Wil je snel starten met bijles? Vul dan je gegevens in. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om te laten weten van welke Smarthead jij bijles kunt krijgen.

Uiteraard zit je na het invullen van je gegevens helemaal nergens aan vast. Je kunt de aangeboden Smarthead altijd nog kosteloos afwijzen.

Naam leerling:

Naam ouder/verzorger:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mail:

Telefoonnummer:

Vakken:

Leerjaar:

Niveau:

Geschat aantal uur bijles per week:

Waar ken je Smartheads van?

Vraag/opmerking:

Mairi heeft door het volgen van bijles haar cijfers opgehaald van een onvoldoende naar een voldoende en is daardoor geslaagd voor de HAVO. Smartheads heeft haar hierin goed en zeer correct ondersteund. Flexibele bijles op afroep en voor een concurrerend tarief. Top Smartheads!

Rob, vader van Mairi, 5HAVO

In het begin van het schooljaar had ik erg veel moeite met wiskunde en economie. Daarom besloot ik bijlessen te gaan nemen bij Smartheads. Ik kreeg bijles van Milou en boekte al snel vooruitgang! Milou legde de stof heel duidelijk uit. Sinds ik bijles heb, heb ik geen onvoldoendes meer gehaald! Ik begrijp alle lesstof nu ook veel beter. Smartheads is dus echt een aanrader!

Rosanne, 4VMBO

Smartheads is een hele fijne, flexibele organisatie. Onze zoon heeft hierdoor net dat beetje extra steun gekregen om de toetsen wiskunde goed te kunnen maken. We konden snel terecht bij Smartheads en er wordt goed meegedacht aan nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Madeleine, moeder van Piotr, 3HAVO

Ik had bijles wiskunde van Iris, een super lieve en geduldige meid. Aan het eind van het jaar vond ik wiskunde stiekem zelfs een beetje leuk en voor mijn examen haalde ik uiteindelijk bijna een 7!

Demi, 6VWO

Ik zou Smartheads iedereen aanraden! Ik kreeg dezelfde dag reactie op mijn mail en een week later zijn we gestart met bijlessen. Het is ideaal dat de bijlesdocent aan huis komt. Hij is betrokken en legt de stof rustig uit aan Isa. Daar komt bij dat het tarief van Smartheads erg redelijk is, lager dan bij andere bijlesorganisaties. Kortom, goede hulp en service!

Karin, moeder van Isa, 2VMBO