Bijles geven?

Bijles geven?

Lijkt het jou wel wat? Met jouw kennis anderen helpen en tegelijkertijd lekker verdienen voor je studie, je studentenkamer, je feestjes en hobby’s? Smartheads is doorlopend op zoek naar sociale slimmeriken die graag hun kennis overbrengen op anderen. Daarom zoeken we HBO/WO studenten met veel kennis en goede didactische vaardigheden.

Ben jij…

  • HBO/WO student
  • Een uitblinker in één of meerdere vakken van het middelbaar onderwijs
  • Communicatief sterk
  • Sociaal en spontaan
  • Goed in uitleggen en begeleiden
  • Geduldig
  • Flexibel inzetbaar

Actueel

Wij zijn op zoek naar slimme en spontane HBO/WO-studenten in regio Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oosterhout, Maastricht, Delft, Den Haag en Leiden. Ben jij een uitblinker in één of meerdere vakken? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Solliciteer nu

Voordelen

Bijles geven bij Smartheads zit boordevol voordelen.

Flexibel

Doordat je zelf aangeeft hoeveel bijles je wilt geven is het een ideale bijbaan naast je studie. Zo weet je zeker dat je studie er niet onder lijdt.


Goede verdiensten

Bijles geven verdient een stuk beter dan vakken vullen of in de bediening werken. Wij zoeken echte slimmeriken en die belonen we dan ook goed!


Leuk

Bijles geven is leuk! Je krijgt ontzettend veel waardering van je leerling en de ouders. Een goed cijfer van je leerling maakt jou ook trots en voldaan.


Goed op je CV

Bijles geven is een waardevolle ervaring op je CV. Het laat zien dat je sociaal bent en goed met mensen om kunt gaan. En je bent natuurlijk hartstikke slim!


Handig te plannen

Je kunt samen met je leerling afspreken wanneer je de bijlessen geeft. Zo kun jij het zo plannen dat het altijd goed uitkomt in jouw agenda.


Eigen kennis up to date

Doordat je veel met de stof bezig bent, blijft jouw kennis over deze onderwerpen ook up to date. Dat kan weleens goed van pas komen bij je eigen studie!

Ervaringen

Wat vinden anderen van bijles geven bij Smartheads?

Bijles geven is de ideale bijbaan voor mij. Naast dat het goed verdient en de uren flexibel zijn, is het erg leuk om mijn kennis en enthousiasme voor het vak met leerlingen te delen. Het geeft dan ook een goed gevoel als je merkt dat leerlingen beter worden in een vak en er langzaam plezier in beginnen te krijgen. Daarnaast is het een uitstekende manier om mijn eigen kennis bij te houden!

Tim, Economie en M&O

Ongeveer 1,5 jaar werk ik nu met veel plezier bij Smartheads! Ik vind het erg leuk ervaring op te doen in het lesgeven. Zowel bij de examentrainingen als bij de bijlessen die ik geef, maken mijn leerlingen erg veel progressie. Dit geeft mij veel voldoening. Van mijn passie jouw passie maken is mijn doel!

Milou, Duits, Nederlands en wiskunde

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren vul je onderstaande vragenlijst in en voeg je hierbij ook je CV, motivatie en cijferlijst toe. Je kunt binnen enkele dagen een reactie van ons verwachten.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mail:

Telefoonnummer:

In welke vakken wil je bijles geven?

In welke regio's wil je bijles geven?

Waar ken je Smartheads van?

Motivatie: